Facaderenovering på Møn og omegn

Er facaden trist? Det er der råd for med
Facaderenovering på møn og omegn

Murermester Carit Jensen er klar til at friske din facade op, så husets facade fremstor ny og frisk. Intet holder evigt – heller ikke din gamle facade. Få hjælp til at få frisket din facade op hos Murermester Carit Jensen. Her på siden kan du læse mere om facadearbejde.

Murermester Carit Jensen bestræber sig på at levere et færdigt produkt, som du, ved hjælp af kyndig rådgivning om fremtidig pleje, kan nyde i mange år frem. Ingen opgave er for stor. Ingen opgave er for lille. Har du en trist facade, så kontakt i dag for et uforpligtende tilbud.

Her tilbydes facaderenovering med fokus på godt håndværk, hvad enten det er et nyere eller ældre hus. Jeg kan både hjælpe med at ændre udtrykket på husfacaden, eller få den bragt tilbage til samme stil.

Få forvandlet din triste husfacade til et nærmest nyt hus med en effektiv facaderenovering. Det kan også på længere sigt være med til at øge husets værdi, hvis I på et tidspunkt ønsker at sælge. 

Facaderenovering af erfaren murer på Møn

Hos Murermester Carit Jensen bliver der udført alt i facadearbejde. Murermester Carit Jensen er din lokale murer i Stege på Møn, som lægger vægt på høj kvalitet og et godt håndværk.

Facaderenovering i høj kvalitet

Hos Murermester Carit Jensen løses alle opgaver med facaderenovering i meget høj kvalitet. Det er uanset, om det drejer sig om en simpel facaderenovering eller en mere kompliceret.

Facaderenovering fra a-z

Murermester Carit Jensen løser stort og småt samt simpelt og kompliceret. Det kan være lige fra skitsering til enkeltstående opgaver. Kontakt og hør mere om dine muligheder.

Eksempler på arbejdsopgaver

En arbejdsopgave kan være afrensning med sandblæsning/slibning af facade, som man pudser op. Materialer er ud fra kundens ønske som f.eks. kan være juramørtel, indfarvet mørtel el. lignende.