Flisearbejde på møn og omegn

Alt i flisearbejde på Møn og omegn

Murermester Carit Jensen udfører alt i indendørs flisearbejde. Her kan du se en række opgaver, som jævnligt håndteres:

  • Vægfliser
  • Fliser til industrikøkkener
  • Badeværelsesfliser
  • Køkkenfliser
  • Gulvfliser
  • Trappefliser

Har du særlige ønsker til mønster, farve, udforming el. lignende, er du velkommen til at tage kontakt, så der kan udarbejdes et uforpligtende tilbud. Mangler du inspiration, kan kontakter du også bare for råd.

Med mange års erfaring inden for flisearbejde står Murermester Carit Jensen klar til at hjælpe med lige præcis den fliseopgave, du ønsker. Her renoveres eller lægges fliser i bl.a. køkken og bad samt gange og bryggers, hvor der også er mulighed for at sætte klinker på væggene.

Mulighederne er mange, så brug Murermester Carit Jensen til at lave en løsning, der rammer dine ønsker mht. flisetype, størrelse, form og farve. 

Lokal murer på Møn laver flisearbejde

Hos Murermester Carit Jensen bliver der udført alt i indendørs flisearbejde. Murermester Carit Jensen er din lokale murer i Stege på Møn, som lægger vægt på høj kvalitet og et godt håndværk.

Flisearbejde i høj kvalitet

Hos Murermester Carit Jensen løses alle opgaver medflisearbejde i meget høj kvalitet. Det er uanset om det drejer sig om et simpelt flisearbejde eller en mere kompliceret.

Valg af fliser og klinker

Når det kommer til valg af fliser og klinker står Murermester Carit Jensen klar til at rådgive og vejlede, så du får valgt de helt rette til det ønskede formål og design. Kontakt i dag og få gode råd.

Badeværelse, køkken mm.

Murermester Carit Jensen står klar til at løse din fliseopgave, hvad enten det drejer sig om fliser i badeværelse, køkkenet eller et andet rum i din bolig. Mulighederne er mange inden for flisearbejde.