Gulvstøbning på møn og omegn

Få lavet en holdbar gulvstøbning af din lokale murer på møn

Murermester Carit Jensen er klar til at lave en holdbar gulvstøbning. Få hjælp til at få lavet en gulvstøbning hos Murermester Carit Jensen. Her på siden kan du læse mere om gulvstøbning.

Murermester Carit Jensen leverer holdbare løsninger til alle typer gulve. Til gulve af natursten, fliser og klinker benytter vi en fugemasse med en tættende funktion og stor bæreevne.

Er der opstået skader på betongulve i industribygninger, i lagerhaller eller på fabrikker, kan vi udbedre skaderne med en særlig hærdende fugemasse til gulve.

Fugningen tillader, at gulvet kan foretage de naturlige bevægelser, der sker i enhver bygning som følge af bl.a. fugt og temperaturskift, uden at gulv eller fuger tager skade. Ring til os og få et uforpligtende tilbud på jeres opgave. 

Lokal murer på Møn laver gulvstøbning

Hos Murermester Carit Jensen bliver der udført alt i gulvstøbning. Murermester Carit Jensen er din lokale murer i Stege på Møn, som lægger vægt på høj kvalitet og et godt håndværk.

Gulvstøbning i høj kvalitet

Hos Murermester Carit Jensen løses alle opgaver med gulvstøbninger i meget høj kvalitet. Det er uanset om det drejer sig om en simpel gulvstøbning eller en mere kompliceret.

Gulvstøbning på Møn og omegn fra a-z

Murermester Carit Jensen løser stort og småt samt simpelt og kompliceret. Det kan være lige fra skitsering til enkeltstående opgaver. Kontakt og hør mere om dine muligheder.

Eksempler på gulvstøbningsopgaver

Her laves alt lige fra at brække det gamle op, grave ud til nyt gulv, isolere på ny - støbning af gulve samt klaplag og slidlag. Nogle vil have det vibrationsfrit, nogle vil have det med puds mm..