Lokalt murerarbejde på møn og omegn

Murermester fra Stege på Møn udfører lokalt murerarbejde i omegnen

Murermester Carit Jensen udfører alsidigt murerarbejde på Møn og i omegnen. Det eksempelsvis mureropgaver med tilbygninger, ombygninger, nybygninger og reparationsarbejde. Alt lige fra udskiftninger af vinduer til mere komplekse renoveringer.

Murermester Carit Jensen løser opgaver for primært private samt virksomheder, institutioner og skoler. Vores kerneværdier er høj kvalitet og god service. Murermester Carit Jensen besidder en stor håndværksmæssig kunnen, og holder sig hele tiden ajour med de nyeste udviklinger på området.

Hvis der f.eks. er behov for ekstra mandskab på opgaven, har Murermester Carit Jensen et bredt netværk og en del samarbejdspartnere, til alle typer opgaver i faget. Murermester Carit Jensen er altid klar til at give gode råd med på vejen – og naturligvis et uforpligtende tilbud.​

Om Murermester Carit Jensen på Møn

Facadearbejde på Møn eller omegn

Her tilbydes facaderenovering med fokus på godt håndværk, hvad enten det er et nyere eller ældre hus. Jeg kan både hjælpe med at ændre udtrykket på husfacaden, eller få det lavet i samme stil.

All round murerarbejde

Murermester Carit Jensen kan hjælpe med lidt af det hele, hvor her altid sørges for at levere et godt stykke arbejde med materialer i høj kvalitet, så du kan være glad for resultatet i mange år frem.

Gulvarbejde på Møn eller omegn

Murermester Carit Jensen leverer holdbare løsninger til alle typer gulve. Til gulve af natursten, fliser og klinker benytter vi en fugemasse med en tættende funktion og stor bæreevne.

Stort og småt - simpelt og kompliceret

Murermester Carit Jensen løser stort og småt samt simpelt og kompliceret. Det kan være lige fra skitsering til enkeltstående opgaver. Kontakt og hør mere om dine muligheder.